Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Categorieën
Kies een kleur
Levertijd
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

MyKit medium eerste hulp sets bedrukken


MyKit medium eerste hulp sets bedrukken

MyKit Medium

De Medium MyKits zijn ideaal om altijd bij te hebben bij verschillende evenementen of activiteiten. De MyKit Medium is een premium hulp set die ervoor zorgt dat u goed voorbereid bent voor eventuele ongelukken. De setjes zijn erg compact en kunnen daardoor erg makkelijk meegenomen worden. Bij MyKitwereld vindt u een ruim en veelzijdig assortiment aan Medium MyKits. Door de veelzijdigheid van ons assortiment, kunt u altijd met een gerust hart op pad gaan. De MyKit Medium biedt u hulp wanneer er echt iets gebeurt. Iedere set bevat een andere inhoud. Alle MyKits voldoen aan de EU-regelgeving. De Medium MyKit is beschikbaar in wel 8 kleuren en weegt maar 270 gram. U kunt de MyKit Medium al bestellen vanaf 50 stuks.

Medium MyKit bedrukken

Alle Medium MyKits kunnen full colour bedrukt worden. U kunt alle MyKits volledig naar uw eigen wens laten bedrukken. U kunt voor de bedrukking kiezen uit uw logo, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Alle Medium MyKits bevatten een duidelijke bedrukking waarop aangegeven staat waarvoor de sets gebruikt kunnen worden. Zo kunt u altijd meteen zien waarvoor u de set kunt gebruiken in geval van een ongeval. De MyKits Medium zijn medische en praktische relatiegeschenken, die altijd handig zijn om achter de hand te hebben. Op deze manier kunt u zo snel mogelijk iemand helpen.

MyKit Medium bestellen

De MyKit Medium kunt u eenvoudig en snel bestellen bij MyKitwereld. Bij ons op de website start uw zoektocht naar de perfecte MyKit voor u. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder! U ontvangt van ons van tevoren altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.