Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Levertijd
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Mykit eerste hulp set bedrukken

MyKits met logo

MyKit’s met logo zijn ideaal om bij de hand te hebben bij verschillende evenementen of activiteiten. Een MyKit is namelijk een handige set vol essentiële benodigdheden bij een uitstap. Er zitten noodzakelijk artikelen die het u een stukje aangenamer maken tijdens een activiteit. Vanwege ons ruime assortiment aan MyKit’s, zit er altijd een bij die past bij uw activiteiten. Zo hebben wij onder andere een reis-kit, een sport-kit en een fiets-kit in ons assortiment. Iedere MyKit heeft een andere inhoud. De inhoud is altijd samengesteld voor een bepaald doeleinde. Vandaar dat u op onze website een ruim assortiment aan Mykit’s kunt vinden. De inhoud van iedere MyKit voldoet aan de EU-regelgeving. 

MyKits bedrukken

Bij ons kunt u MyKit’s volledig naar wens laten bedrukken! Premiumwereld heeft een jarenlange ervaring wat betreft het bedrukken van relatiegeschenken. MyKit’s worden ten alle tijden bedrukt. Hierop staan namelijk de gegevens van de producten die in de Mykit zitten. Op deze manier is direct duidelijk wat er in zit en waar het voor dient. MyKit’s worden altijd in full colour bedrukt. Bent u benieuwd hoe een MyKit eruit komt te zien met uw logo? Vraag onze medewerkers gerust naar een digitale drukproef!

MyKit artikelen

MyKit artikelen zijn de must have bij iedere activiteit. Het assortiment aan MyKit artikelen is zo ingericht dat u voor iedere activiteit een geschikte set kunt aanschaffen. Het zijn handige setjes die u bij ieder activiteit kunnen helpen. Een medisch relatiegeschenk is een verstandig en behulpzaam relatiegeschenk. Ook is het belangrijk dat er in het geval van een ongeluk snel verzorging ter plekke is. MyKitwereld helpt u daar graag mee!

9,3
Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 30 van 30 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 30 van 30 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021