Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Levertijd
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Mini kit eerste hulp sets

Een MiniKit is een kleine Mykit met essentiële benodigdheden. Deze zijn compact en daardoor makkelijk mee te nemen. Wij bieden u een ruim en veelzijdig assortiment van kleine MyKit’s. Een MiniKit is een klein doosje met allerlei benodigdheden voor bepaalde activiteiten. U kunt door de veelzijdigheid van ons assortiment altijd met een gerust hart op pad gaan. Zo bevat de MiniKit vliegtuig set onder andere een tandenborstel en oordopjes en de MiniKit Brandwonden set een brandwondencompres. De MiniKit’s zijn in acht verschillende kleuren te bestellen en wegen maar 58 gram. Door dit lage gewicht zijn ze gemakkelijk mee te nemen en bij te houden. Iedere MiniKit heeft een andere inhoud. Ook voldoen al onze MiniKit’s aan de EU-regelgeving.
9,3
Contact met Job Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 12 van 12 resultaten

1 - 12 van 12 resultaten
10

" Een zeer krappe deadline vormt voor PremiumWereld geen probleem. Dankzij een zeer promte en vlotte communicatie én een uitstekende service, werd het ... "

GAIA vzw 16 July 2021

Mini kit eerste hulp sets bedrukken

U kunt uw MiniKit’s bij ons laten bedrukken. Een EHBO-set moet gemakkelijk te pakken en te gebruiken zijn en bevat daarom duidelijke bedrukking waarop aangegeven staat waar het voor dient. Op deze manier is het direct duidelijk waar de set voor dient wanneer er sprake is van een ongeval. Uw MiniKit is altijd in full color te bedrukken. Ook kunt u er voor kiezen om de kleine MyKit custom made te laten bedrukken, echter is dit wel op aanvraag. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt altijd een vrijblijvende digitale drukproef en een offerte aanvragen!

Mini kit eerste hulp sets met logo

Met een MiniKit met logo kunt u overal en altijd een wond verzorgen of het uzelf wat comfortabeler maken. Aangezien we bij MyKitwereld zo’n uitgebreid assortiment hebben, zit er altijd wel een MiniKit bij die u kunt gebruiken bij het verzorgen van bijvoorbeeld een wond nadat er een klein ongeluk heeft plaatsgevonden. MiniKit’s zijn medische en praktische relatiegeschenken die altijd handig zijn om achter de hand te hebben. U wilt natuurlijk ook dat u zo comfortabel en zo vlug mogelijk iemand kunt helpen. Bestel daarom direct en gemakkelijk uw MiniKit’s online bij MyKitwereld!